Total Recall – trailer

hr_Total_Recall_3

Nepsaný zákon filmového průmyslu praví že opakování je matka moudrosti a tak se dřívě či později musí zremakovat úplně vše, což platí i o příbězích od P. K. Dicka. Na obligátního Blade Runnera naštěstí ještě nedojde, nejprve je na pořadu dne neméně klasický Total Recall.

Nové tisíciletí si ale žádá nové postupy, a tak místo úchyla Verhoevena je tu klipař Len Wiseman (Die Hard 4, Underworld 1 a 2), místo bouchače Schwarzennegera plachý klučina Collin Farrel, a rozhoďnožku Sharon Stone nahradí upírobijka Kate Beckinsale.
Kdo a jestli vůbec nahradí tříprsou děvku z Marsu příliš jisté není, co jisté naopak je, že minimálně v traileru vypadá film velice lákavě – videoherně kinetická akce potěší každého akčního fanouška a rozmáchlé záběry futuristického města zas ukazují, že 200 milionů dolarů v rozpočtu bylo vynaloženo dostatečně efektivně. Teď už zbývá jen doufat aby stejných kvalit dosáhl i scénář… protože na filmech podle Dickových knih byl příběh vždy až na prvním místě.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>