Prometheus – tržby

1327665624

Prometheus odstartoval v kinech solidními tržbami, ovšem s tím jak se mezi lidmi rozkřiklo že se nepovedl zas až tak moc jak slibovaly trailery, mu začal proud dolarů z pokladen kin povážlivě slábnout. Zaplatí se sice bez problémů, ale přesto producenti doufali v trochu víc… a proto netrpělivě očekávájí vydání filmu na DVD.

To samozřejmě musí trochu okořenit, aby dali lehce zklamaným divákům důvod si ho koupit – a podle prvních informací to opravdu nevypadá špatně:
přes dvě hodiny dokumentů o natáčení, 15 minut vystřižených scén, audio-komentář režiséra, přepis scénáře hned v několika fázích vývoje, a pak spoustu drobností jako sbírka virálních videí k filmu, aplikace na ipad a množství galerií.

Nicméně pokud někdo doufal v uvedení Directors Cut verze, která by film překopala od základů, ten bude zklamán, Ridley Scott už před časem potvrdil že žádnou nechystá.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>