Edge of Tomorrow – trailer

edgeoftomorrowtitle3

Dough Liman patří mezi hodně neprávem odsuzované režiséry – spousta lidí po průměrném Jumperovi zapomněla na to že tohle je člověk který nastartoval veleúspěšnou sérii o Bourneovi, a že jeho Mr. & Mrs. Smith je přesně takovou lehkou letní zábavou jakou by měl být.

A teď se chopil Toma Cruise (jehož loňské Oblivion to také schytává dost nezaslouženě), zápletky s vracením času ala Na hromnice o den více, a vrhnul se na tu nejepičtější a nejakčnější vizi mimozemské invaze na Zemi jakou si jen lze představit.
Všem příznivcům velkofilmové akce se z tohoto zákonitě musejí rozklepat kolena, protože Edge of Tomorrow si podává ruku s Terminátorem a už z traileru odkazuje všechny Marvelovky a podobné přesně mezi ty dětinské blbinky kam patří.

Pokud se mu stejně jako orgastická řež povede i příběh (scénáristé nových Star Treků vzbuzují trochu obavy), tak nás čeká jedna z největších sci-fi pecek nejen letošního roku

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>