Jurassic World – novinka

cong-bo-boi-canh-cua-jurassic-world0

Bylo vám někdy dvanáct? Pokud ano, tak milujete dinosaury, není jiná možnost. A stejně tak milujete Spielbergův dokonalý výlet mezi ně v Jurském Parku před více než dvaceti lety.

A teď se tam budete moci vrátit.

Klasický příběh Disneylandu, ve kterém se všechno ošklivě pokazí a dětské návštěvníky čeká místo zmrziliny jen spousta řádně ostrých zubů – tak to jde tušit z lákavé první poloviny traileru, která ukazuje spíš remake, kde místo Sama Neila bude Strážce Galaxie Chris Pratt. Pak ovšem přijdou na řadu ošklivé triky a příběh zvrhnuvší se do béčkové báchorky o létajících žralocích a zmutovaných supersaurech… a vám dojde že jsme se od Spielberga posunuli spíš někam k produkci společnosti Asylum.

Btw točí to v podstatě debutant, píší scénáristé nových Planet Opic, a trochu se na to z povzdálí z producentské stoličky po očku kouká i samotný Spielberg. Což zní pozitivně, ale jeho seriálová tvorba ukazuje že ten člověk se podepíše už i pod kdejakou břečku.

Pořád ještě se těšíte?

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna.

Můžete používat následující HTML značky a atributy: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>